Az amerikai Álarcos énekes 10. évadjának 9. epizódjában a Tikinek öltözött sztárt leplezték le, és mint kiderült, a jelmez a Skid Row egykori frontemberét, Sebastian Bach-ot takarta, aki nem sokkal később egy What Do I Got To Lose? című új szólódalt is bemutatott.
 
Bach három adásban mutathatta meg tudását a műsorban: elsőként Elton John egyik klasszikusát, a Goodbye Yellow Brick Road-ot énekelte, majd az 5. epizódban a Pilot 'Magic' című dala után párbajoznia kellett, a Tyler Posey-t rejtő Sólyommal, ahol mindketten a Monster-t adták elő Lady Gaga-tól. Bach végül éppen a rockzenei tematikájú 9. estén búcsúzott két igazi örökzölddel, az I Was Made For Lovin' You-val (KISS) és a Nothin' But A Good Time-mal.

 

Bach a műsorból való kiesése után tette közzé a What Do I Got To Lose? című számot, amely az énekes első szólódala tíz év után. A nóta megírásában Myles Kennedy (Alter Bridge, Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirator) és Elvis Baskette (Mammoth WVH, Slash) is kivette a részét, utóbbi pedig a produceri teendőket is magára vállalta. Érdemes odafigyelni a klipre is, ugyanis Bach egykori Skid Row-beli zenésztársa, Rob Affuso is feltűnik benne.