Kezdőlap KÉK HÍREK

A vonat elől mentették meg a rendőrök

Már a síneken feküdt és csak percek választották el a végzetes tragédiától az Ózdi fiatalembert, aki véget akart vetni életének. 

Egy kétségbeesett nő tett telefonon bejelentést június 2-án 21 óra 30 perckor rendőrségen, miszerint az egyik hozzátartozója egy kést vett magához és távozott otthonról. A hölgy elmondása szerint, végzetes lépésre szánta el magát.

A rendőrök azonnal megkezdték a 28 éves helyi lakos felkutatását, hogy elkerüljék a tragédiát.

A mindenre elszánt fiatal telefonon tartotta a kapcsolatot rokonaival, melyek során egy videófelvételt küldött nekik. A filmet a hozzátartozók azonnal továbbküldték a rendőrkapitányság e-mail címére. Az egyenruhások a helyismeretüknek köszönhetően felismerték, hogy a felvétel hol készült, ezért megkezdték a Miskolc felé vezető vasúti pályaszakasz átvizsgálását, és a MÁV-ot is értesítették.

A kitartó kutatás eredményre vezetett, a járőrök lakott területen kívül megtalálták a síneken fekvő férfit, akit biztonságba helyeztek mielőtt még a vonat odaért volna. A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik a fiatalembert kórházba vitték. 

Forrás police.hu