Azt hiszed, hogy viccelünk? Akkor most figyelj!

Amennyiben van olyan barátod vagy rokonod, akiről tudod, hogy szereti az állatokat, meglepheted egy rendhagyó karácsonyi ajándékkal.

Ez pedig a személyre szóló állatkerti örökbefogadás. A Miskolci Állatkertben mintegy százhúsz faj közül választhatsz és könnyedén el tudod intézni az ajándékozást akár otthonról is a miskolczoo.hu honlapon keresztül.

Így ráadásul nem csak a megajándékozottnak szerzel örömet, hanem abban is segítesz, hogy az állatkert lakói ne szenvedjenek hiányt semmiben.

 

Természetesen az örökbefogadás jelképes, nem viheted haza az általad kiválasztott állatot. Viszont minden állat örökbefogadható, és egy állatnak több nevelőszülője is lehet. Az örökbefogadás egy évre szól, de bármikor meghosszabbítható.

 

Az adomány befizetését követően az örökbefogadó:

  • 5 000-14 999 Ft esetén egy névre szóló oklevelet kap az örökbefogadott állat fényképével, és neve felkerül az állatkert honlapjára.
  • 15 000-29 999 Ft esetén egy névre szóló oklevelet kap az örökbefogadott állat fényképével, neve felkerül az állatkert honlapjára, és nevét feltüntetik a Miskolci Állatkert támogatói falán.
  • 30 000 Ft fölött egy névre szóló oklevelet kap az örökbefogadott állat fényképével, neve felkerül az állatkert honlapjára, nevét feltüntetik a Miskolci Állatkert támogatói falán, valamint támogatói táblát helyeznek el az örökbefogadott állat kifutójánál.

Az oklevélen feltüntetett dátum lehet az örökbefogadás dátuma, de egy jeles nap is, például egy karácsonyi ajándék esetén.

A Miskolci Állatkert- és Kultúrpark az állatkert lakói nevében ezúton is köszöni az örökbefogadók támogatását.