Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
 Elon Musk egy Twitter bejegyzésében ketrecharcbunyóra invitálta Mark Zuckerberget, aki azonnal igent mondott a párharcra, lévén a Facebook alapítója évek óta kedveli a küzdősportokat. Az egész párharc dolog onnan indult, hogy Zuckerberg bejelentette egy Twitter-konkurencián dolgozik, aminek egyáltalán nem örült Musk.

Azóta kiderült, hogy utóbbi sem zárkózott el a dologtól, így a UFC elnöke már meg is kezdte az összecsapás tervezését, amely állítása szerint őrült mennyiségű pénzt termelhet. A milliárdos nemrégiben Lex Fridmannal edzett, de korábban a UFC legendájának ajánlatára is igent mondott.

A SpaceX és a Tesla vezetője már meg is kezdte a felkészülést: nemrégiben Lex Fridmannal edzett (aki korábban fekete övet szerzett jiu-jitsuban), amelyről a podcaster néhány fotót is posztolt a közösségi oldalán.

„Igazán lenyűgözött az ereje és a kitartása, inspirálóan hatott rám. Ettől függetlenül azt gondolom, a világ sokkal jobban jár, ha Elon és Mark inkább marad a harcművészeteknél a ketrecharc helyett. De bármi történjen is, én ott leszek mellettük”– írta a Twitter bejegyzésében.

De a lap szerint Lex korábban a Meta vezérigazgatójával is edzett, akinek Jon Jones, a kevert harcművészetek mestere is felajánlotta, hogy segít neki felkészülni. Elon pedig Georges St-Pierre, a UFC legendájának ajánlatára mondott igent, amely szintén egy közös felkészülésről szólt.