Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Heidi Klum minden idők egyik legnépszerűbb modelljének mondhatja magát, aki szó szerint letarolta a divatipart. Már egészen fiatalon látni lehetett rajta azt a fajta tehetséget, ami nem sokakban van meg. Mindezt ki is használta, és olyan kifutókon kapott szerepet, melyről a többség csak álmodozhat, nem beszélve a bérekről.

Óriási pénzeket keresett és keres továbbra is, mert valahogyan rá sincs igazi hatással az idő múlása. A pozitív személyisége pedig csak még inkább dob ezen, fantasztikusan néz ki, rengeteg bókot kap, de hiába, mert boldog párkapcsolatban él. Aktív a közösségi médiában, és nem lehet azt mondani, hogy szégyenlős lenne.
 

Mindig is híres volt arról, hogy szeret többet mutatni, de nem lépi át a határokat. Maximálisan tisztában van a szabályokkal, viszont nyilván mindenkinek máshol vannak a határok, így a kritikák sem kerülik el. Ugyanakkor akinek ez nem tetszik, ne kövesse, és meg van oldva a dolog, de sokan nem így gondolkoznak, pedig jobb lenne.

Leni Klum, Heidi 19 éves lánya már most sikeres modellnek mondhatja magát, akinek nem mellesleg az F1-es legenda Flavio Briatore az édesapja. Sokan nem tudják, de valóban az egykori királykategóriás csapatfőnök a 2004-ben született fiatal nő édesapja. Nem mellesleg Briatore a szintén világhírű modell, Naomi Campbell párja is volt éveken át.

Leni Olumi Klum lassan 2 millió követőt tudhat a neve mellett az Instagram oldalán, és ez ilyen fiatalon azért nem rossz. Szép karrier várhat rá, amiben az édesanyja minden segítséget megad számára, már a közös posztokkal is. Lenyűgözően mutatnak egymás mellett, Heidi több mint büszke lehet a lányára.