Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Bém Gábor terelgeti mostantól a DVTK női labdarúgó csapatát

A DVTK-t korábban játékosként, másodedzőként és vezetőként is erősítő szakember, mostantól a DVTK női labdarúgó csapatát vezeti a győzelem felé.

A szakember 1988-tól 1994-ig labdarúgó, 1994 és 2000 között technikai vezető volt Diósgyőrben, 2011-től napjainkig pedig utánpótlás-edzőként dolgozott a klub sikeréért.

Tíz év után távozom az utánpótlás-nevelésből, szép időszak volt ez az edzői karrieremben, most viszont egy új feladatra mondtam igent – nyilatkozta Bém Gábor, a DVTK női labdarúgó csapatának új vezetőedzője. Azt mondja, várható néhány változás, a jövőben szeretnének egy kicsit magyarosítani a kereten, azonban ez nem jelenti azt, hogy a nulláról építenek egy új csapatot.

“Sok tehetséges lány pallérozódik jelenleg az akadémián is, a hosszú távú tervünk az, hogy közülük is lépésről-lépésre beépítsük azokat, akik a szorgalmukkal és a tehetségükkel erre rászolgálnak. A női labdarúgó csapattal kapcsolatos munkát a háttérben már elkezdtem, azonban mielőtt teljes erővel belevetném magam, még vár rám egy fontos feladat, két meccs még van hátra a jelenlegi csapatommal, nagyon szeretnénk az U17-es bajnokságban dobogón végezni.” – mondta a DVTK női focicsapatának új vezetőedzője.

Sok sikert kívánunk az új munkához!

Forrás DVTK