Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lezárják a parkolót, valamint az Ady E. utca és a McDonalds étterem közötti szakaszon pedig a jobboldali forgalmi sávot.

2023. szeptember 30-án, szombaton, 7:00 és 15:00 között forgalomkorlátozásra számíthatunk a Madarász Viktor utcában. Az ideiglenes forgalomszabályozás idején, az érintett utcát teljes szélességben lezárják a pláza előtt, az Ady E. utca és a McDonalds étterem közötti szakaszon pedig lezárják a jobboldali forgalmi sávot, továbbá a parkolót is – olvasható a miskolci önkormányzat közleményében.

Az ÖMV üzemanyag-töltőállomás és a McDonalds az Ady Endre utca felől az ideiglenes forgalmi rend alatt is megközelíthető marad.

A McDonalds McDrive-ból a kihajtás a Madarász Viktor utcára jobbra kanyarodva, majd ismét jobbra a töltőállomás mögötti parkoló felé lesz engedélyezett.

A töltőállomásról, valamint a mögötte lévő parkolóutcából a Madarász Viktor utcára kihajtás tiltott lesz.

A McDonalds pláza parkolóház melletti parkolója csak a Horváth Lajos utca felől lesz megközelíthető, a Madarász Viktor utca felé található csatlakozás lezárásra kerül.