Ébredtél már úgy, mintha átment volna rajtad az úthenger?

Az éjszaka egy háború volt és nem jött a rózsaszín álom?

Itt a tuti megoldás!

A rózsaszín zaj, amivel javíthatsz az alvásminőségeden!

A fehér zajhoz hasonlóan elnyomja a külső hangokat, hogy kényelmesebb és pihentetőbb környezetet biztosítson. A rózsaszínű zaj magában foglalja az emberi fül által hallható összes hangfrekvenciát és a hangok egyenletesebbek, megnyugtatóak, miközben a fülzúgással és koncentrációval küzdők számára is segítséget nyújtanak.

A rózsaszínű zaj alacsonyabb frekvenciái intenzívebbek, mélyebb hangot hoznak létre.

A rózsaszínű zaj bármely zenei streaming platformon megtalálható, és az okostelefonon vagy számítógépen keresztül lejátszható. De, ha dedikált eszközt szeretne az alvás javításához, akkor érdemes egy rózsaszín zajgenerátort beszerezni.

Ezek közül mutatunk néhányat.

A LEGJOBB MINI HANGGENERÁTOR

Sound Oasis Pink Noise Bluetooth

 

Ez az alvógép 20 hanggal, köztük rózsaszínű zajjal fel van töltve, Bluetooth-on vagy a kísérő alkalmazáson keresztül akár nyolc órán keresztül is képes a folyamatos lejátszásra. Újratölthető akkumulátorral is ellátták a készüléket, amely öt órán keresztül is kitart.

A legjobb utazáshoz

SNOOZ Go Travel

Tökéletes utazásokhoz és hosszú nyaralásokhoz. A készülék rózsaszín, fehér zajú és négy másik nyugtató hangot nyúj. Mindegyik hang folyamatosan tud szólni az újrakezdés zavara nélkül, így nagyszerű alvássegítő eszköz mind a felnőttek, mind a kisebb gyermekek számára.

Bluetooth módra kapcsolható, és hangszóróként használható zenehallgatásra.

Az újratölthető akkumulátor akár 20 órányi játékidőt biztosít a hosszabb használat érdekében.

 

A LEGJOBB A GYERMEKEKNEK

ELECBYTES White Noise Sound Machine

 

Ez a hangszóró 28 különböző alvási hanggal van felszerelve, beleértve a rózsaszínű, a fehér, a barna, a tűz, az óceán, az eső hangját, altatódalokat és még sok mást.

Hordozható éjszakai fényként is üzemel, 13 beépített fénymóddal, amelyek a fényerő és a színek beállításához könnyen kezelhető érzékelők nyújtanak segítséget.

A tetszetős fa mintázatú kivitel minden helyiségben jól fog kinézni, míg az újratölthető akkumulátorral akár 10 órán keresztül is használható.