Kezdőlap BORSOD Borsod - Kultúra

Egy Jó Dolog

Tudsz egy jó dolgot? Akkor mondd el! Megmutatok egy honlapot, ami összegyűjti az összes boldogságot. Ráadásul vidám miskolci emberek a rekordkísérlet megálmodói.

Már élesítették azt a weboldalt, mely egy kivételes funkciót tartalmaz: összegyűjti a boldogságot! Bárki aki ellátogat az oldalra és rákattint a “Mondj egy jó dolgot!” menüpontra leírhatja, hogy mi az, ami most mosolyt csal az arcára, ami szebbé tette a napját és örömmel tölti vagy töltötte el.

Az oldal – természetesen jóváhagyás után – számolja a beérkezett örömforrásokat, bárki írhat és bárki megtekintheti. Ha nem szeretnénk vállalni a nevünket sebaj, névtelenül is oszthatjuk a neten az örömöt. Az oldal készítői szeretnének annyi boldogságot összegyűjteni, amennyit csak lehet, hiszen ez egy rekordkísérlet, ami már elkezdődött. Mindegy mekkora az öröm, kicsi és nagy boldogságot is várnak szeretettel, nincs limit. Sztoritok lehet hétköznapi, lehet fura, lehet extrém.

“Közösségektől támogatva élni jó dolog és a  közösségnek hatalmas szerepe van önmagunk megismerésében. Ez a társas dinamika kell ahhoz, hogy lássuk mik az erősségeink, miben van módunk fejlődni, hogy aztán felszínre hozzuk önmagunkból azt a legjobbat, amit a világnak adni tudunk. Végeláthatatlan azon emberek sora, akiknek információra, segítségre és támogatásra van szüksége. Ezért döntöttünk úgy, hogy a bennünk élő motivációt és lelkesedést cselekvésbe fordítjuk!” – ebben hisznek töretlenül Az Egy Jó Dolog Egyesület megálmodói.

Céljuk tehát, hogy olyan új felismerésekre ösztönözze az embereket, amik életük során megélt nehéz helyzetekben hasznukra válhatnak. Szóval, ha tudsz egy jó dolgot, ne sajnáld és mondd el! Sokaknak segíthetsz vele.