Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Habár a maláj hadsereg bocsánatot kért, az internet népe természetesen viccet csinált a kellemetlen helyzetből.
Malajzia hadsereg nyilvánosan kért bocsánatot a lakosságtól, miután két egymást követő napon két tankjuk is lerobbant Kuala Lumpurban, ennek okán pedig igen masszív forgalmi dugó alakult ki, a közösségi média népe pedig pillanatok alatt szétszedte a bénázó katonákat.
Az első incidens még pénteken történt, amikor egy PT-91M Twardy típusú harckocsi motorhiba miatt nemes egyszerűséggel megállt az ország parlamentjének épülete közelében lévő autópálya kellős közepén.
A közösségi médiában pedig szinte azonnal megjelentek a helyszínen készült fotók, melyeken látszik, hogy hatalmas forgalmi dugó alakult ki az autópályán, miközben katonák és rendőrök próbálták elterelni az autósokat másik irányba.
A harckocsit végül nem sikerült megszerelni, így 30 perccel később elvontatták, majd a hadsereg közlése szerint elvégezték rajta a szükséges javítási munkálatokat. A második incidens pedig kevesebb, mint 24 óra múltán történt, amikor egy páncélozott teherautó a Nemzeti Múzeum épülete előtt, a főváros szívében, az egyik legforgalmasabb út kellős közepén szintén lerobbant.
A helyszínen készült videókon egy katonai járművekből álló hosszú konvoj látható a teherautó mögött.