Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az amerikai énekesnőt, dalszerzőt és lemezproducert, Pinket (1979) a legsikeresebb énekesnők között tartják számon a világon.

Az idei évben ismét körútra indult az egyik legnagyobb és leglátványosabb turnéjával Észak-Amerikában és Európában, mely a Summer Carnival elnevezést kapta. A fellépéseken a korábbi slágerei mellett az új album, a Trustfall promotálásaként az új dalai egyaránt hallhatóak tőle. Azonban július elején orvosi javaslatra le kellett mondania a svájci (Bern) koncertjét, melyet egy Instagram-bejegyzésben osztott meg a rajongóival – olvasható a People oldalán. Az okként említett egészségügyi probléma pontos részleteit nem hozták nyilvánosságra. A háromszoros Grammy-díjas énekesnő sajnálatát fejezte ki az esettel kapcsolatosan, biztosította a károsultakat arról, hogy mindenkinek visszatérítik a jegyek árát és bízik abban, hogy csak egy rövid szüneteltetésről lesz szó.

" Szeretetet és egészséget küldök mindnyájatoknak, és nagyon remélem, hogy hamarosan újra találkozunk." – posztolta a sztár.

Természetesen a rajongók is remélik, hogy Pink hamarosan visszatérhet a színpadra és folytatódik a tőle megszokott látványos koncertturné, melynek a következő állomása (júli. 6.) elvileg Koppenhágában lesz.