Cikkünk frissítése óta eltelt 7 nap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb ajándékok érhetők el az Oxygen Music ClubCardban. Hallgass minket és gyűjtsd a színes karkötőket a nyárra, vagy válaszd a felfrissülést: a palackozott forrásvizet.


 

Karkötő és forrásvíz
Nálunk továbbra is jutalom jár a hallgatásért! Minél többet, annál több! Az Oxygen Music ClubCardban most színes karkötőkkel is feldobhatod a nyarat, amelyekkel garantáltan kitűnsz a tömegből. Gondoltunk a nagy melegre is! Egyedi palackban kristálytiszta forrásvizet is kérhetsz ajándékként, amely nemcsak egészséges, hanem azt behűtve igazi friss élményben lehet részed.


 

Hallgatod – kapod! Praktikus infók:

  • A kedvezményeket és a limitált ajándékainkat egy egyszerű regisztráció után bárki elérheti. Hallgatottság alapon működik, vagyis minél többet hallgatod, annál nagyobb kedvezményekre vagy jogosult. 
  • A rendszerünk csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók hallgatottsági óráit regisztrálja, így ügyelj rá, hogy appon vagy a weben is mindig bejelentkezve hallgass minket. Együttes bejelentkezésnél és hallgatásnál, az egyiket számolja csak. 
  • Ha VIP vagy és nem számol vissza a rendszer, akkor ne aggódj. Ez csupán annyit tesz, hogy regisztrációd fiatalabb, mit 31 nap, és még nem áll rendelkezésre egy bázishónap, amely alapján rendszerünk számolni tud, de a háttérben az órád fut és számol.
  • Külföldre is postázunk ajándékokat, minden hónapban indítunk egy-egy szállítmányt, oda azonban telefonszámra is szüksége van a GLS-nek. 
  • Ha szolgáltatóként szeretnél csatlakozni a kedvezmény-rendszerünkhöz, az a hello@oxygenmusic.hu címen megteheted.
  • minden egyéb info ide kattintva