Június 20-én, kedden délután 15:00 órakor eltűnt a 66 éves Karlik Istvánné – írta saját és a Miskolc és Én Facebook-oldalán szerda reggel az eltűnt asszony lánya, Greskó-Karlik Ágnes. A helyzetet súlyosbítja, hogy a hölgy súlyos cukorbeteg.

Kedden este a Spider Mentőcsoport, Lehoczki László vezetésével, már megkezdte a keresőkutyás keresést is. Ezt az információt már Lehocki Beatrix osztotta meg férje hivatalos Facebook-oldalán.

„Segítsen, aki tud! MISKOLC!

Édesanyám keresése ! 

Kamerafelvételek alapján az útja a Bodótető építkezés irányába indult. Fizikuma gyenge, így nem mehetett nagyon messzire. Lehet valahol megbújt, megpihen… A Dóczy József utca és Lyukó közötti rész folyamatos atnézése tegnap délután óta zajlik. A bekötő utakat átnéztük, de kevesen vagyunk a folytatáshoz! Telik az idő…

Számom: 06-30/948-8879”

/Greskó-Karlik Ágnes Facebook-oldala, 2023. június 21., szerda/

A kamerafelvételen látszik, hogy Karlik Istvánné eltűnésekor zöld pólót és sötétkék virágos szoknyát viselt.

Időközben a család 200 ezer forint nyomravezetői díjat is felajánlott annak, aki szigorúan ellenőrizhető, tényleges információval szolgálhat számukra. Az információkat a 30/948-8879-es és a 70/398-0574-es telefonszámokra várják.

Lehoczki Beatrix Facebook-bejegyzésében néhány, a lakosság számára hasznos információt is megosztott:

„Aki látta a hölgyet, azonnal értesítse a rendőrséget! 

Ui: ha bárki bekapcsolódik a keresésbe, lakosság stb., Laci azt kéri, nagyon vigyázzanak magukra. Azt mondta, nagyon sok a vaddisznó arrafelé, és kicsit sem barátságosak. Szóval nagyon óvatosan és körüktekintően. Nem hiányzik, hogy bárki is megsérüljön.”

/Lehoczki Beatrix, Lehoczki László Official Facebook-oldala/

/Fotók és információk forrása: Miskolc és Én Facebook-csoport, Greskó-Karlik Ágnes Facebook-oldala és Lehoczki László Official Facebook-oldala/