Kezdőlap Uncategorized

Épp csak megmutatta magát a tavasz

Ahogy azt igérték pár napja, megérkezett a tavasz, beköszönt és már ment is. Tegnap igazi nyáriasan meleg időben sétálhattunk Miskolc utcáin. Még az esti kijárási tilalom sem bosszantott, hiszen mint az egy szép nyári naphoz illik, a vihar nyolcig úgyis bezavart volna a szabadból. Aztán ma megérkezett egy újabb hidegfront észak felől és ez alaposan elvette a kedvünket. Európa nagy részén még tart a nyárias időjárás, ők még nem érzik, de mi már tudjuk, hogy a hosszú hétvége végére bizony még az éjszakai fagyok is visszatérnek.

Többször borzolják majd a kedélyünket erős, viharos széllökések. A hőmérséklet napközben is visszaesik, szombaton és vasárnap már csak 10 fokot mérhetünk megyénkben. A tojásokat meg eszünkbe se jusson eldugni a kertben előző este, mert húsvéthétfőre biztos, hogy odafagy a hajnali -4 fokos hidegben.

A frontra érzékenyeknek sem könnyű most. Görcsös fejfájást tapasztalhatnak, illetve egyéb görcsös panaszokat, vérnyomás-ingadozást, alvászavart. Az erős szél pedig egyébként is fejfájást és ingerlékenységet okozhat.

Ettől függetlenül azért remélem, mindenkinek sikerült feltöltődni, szellemileg megújulni a tegnapi napsütésben!