Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elektronikus zene egyik alappillére, a holland lemezlovas Tiësto bemutatja hamarosan érkező, „DRIVE” című albumának előfutárát az „All Nighter”-t.
Amikor meghallod a nevét, és a táncparketten megszólal a jellegzetes hangzása, tudod, hogy életed egyik legjobb bulija előtt állsz. A DJ-legenda páratlan karrierje során Grammy-díjas, platina minősítésű, nemzetközi ikonná vált, és hidat épített az elektronikus és popzene között. Az underground szcénából emelkedett ki, és minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb DJ/producerévé vált az évek során. Az összes jelentős nemzetközi zenei fesztiválon fellépett, és megteremtette a las vegas-i DJ-rezidenciák mintáját. Mindeközben több mint 36 millió albumot adott el, hat Billboard ’Hot 100’ slágert tudhat magáénak, és hihetetlenül sok, több mint 11 milliárd streamelést gyűjtött össze globálisan.

A Tijs Verwest néven született művész megtalálta a különleges pontot a modern elektronikus zene ’crossover’ birodalmában, és új rajongók millióit szerezte meg az olyan megahitekkel, mint a két évvel ezelőtti „The Business”, a Karol G-vel közös „Don’t Be Shy” vagy az Ava Max-szel készült „The Motto”, melyekkel mind letarolta a hazai és nemzetközi chartokat egyaránt.

 

Hamarosan érkező új LP-je, a „DRIVE” pályafutása elmúlt néhány évének megkoronázásaként érkezik, és elhozza majd azt a szexi hangzást, amely Tiësto védjegyévé vált. „All Nighter” című, vadiúj felvétele tovább fokozza a jól ismert slágereinek hangulatát, hiszen ugyanolyan szerethető és abszolút friss. A pop és elektronika közötti vonalak elmosásával és egy karakteres vokál betéttel ismét egy igazán emlékezetes tracket hallhatunk.