Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dr. Alban, az Oxygen Music Aréna 2024. egyik sztárja a budapesti stúdiónk vendége volt. A kilencvenes évek zenei ikonja elárulta: a mai napig rengeteg nemzetközi fellépést vállal. Az Oxygen Music Aréna koncert ősszel lesz Győrben, a leghűségesebb követőknek kedvezménnyel is készülünk.  

Oxygen Music Aréna koncert 2024. – Győr, AUDI Aréna, november 16. 
Nagyon várjuk! Ahogy már arról korábban beszámoltunk: két világsztár is érkezik ősszel az Oxygen Music meghívására Győrbe, az AUDI Arénába. Dr. Alban és a La Bouche neve sokak előtt ismert, de a kilencvenes évek sztárjai mellé magyar zenészek is jönnek: a Magna Cum Laude, a Bon-Bon és az AD Studio is a színpadra áll.
Facebook esemény ide kattintva
Jegyek itt

A Dr. Alban interjú 
Varga Rebeka, az Oxygen Music munkatársa faggatta Dr. Albant budapesti stúdiónkban. A ‘90 évek eurodance korszakának ikonja Dr. Alban, akinek az It’s my life vagy a Sing Hallelujah című dalaira a mai napig nagyot tud bulizni bármely korosztály. Bár élete nagyobb részét még mindig a zene és a koncertek teszik ki, Dr. Alban eredeti szakmája fogorvos.
Ti vagytok a legjobbak – jár nektek az EXTRA! 
Nem hittük volna, de a vártnál gyorsabban fogytak az Early Bird jegyek. Az Oxygen Music Aréna koncert iránt nemcsak a magyar musicosok, de a határainkon túlról is nagy az érdeklődés. Nem tudunk eléggé hálás lenni nektek, így egy meglepetést is hozunk. Az Oxygen Music Clubcarddal 5,10, 20% kedvezményt biztostosítunk a jegyvásárlásnál a kártyatulajdonosok számára. 
Nem hallottál még az Oxygen Music Clubcardról? Sebaj, ide kattintva mindent megtalálsz egyedi kedvezmény-rendszerünkről.