Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A legtöbben manapság már nem újságot vagy könyvet visznek a mellékhelyiségbe, hanem telefont. Ez viszont egy nagyon rossz szokás. Mutatjuk is, hogy miért!

Rengeteg baktérium kerül a telefonodra. Szakértők szerint amikor a mobilodat beviszed a mosdóba, szinte csak pazarlod az idődet utána a kézmosással. Amikor használod a wc-papírt, megfogod a lehúzó fogantyút, lecsukod a fedelet, majd kézbe fogod a telefonodat, minden átkerül rá, pillanatokon belül. 

Nem csak a baktériumok miatt kell aggódni, hiszen az aranyérre való hajlam is megnövekszik azoknál, akik sok időt töltenek a wc-n. Márpedig aki beviszi a telefonját egy kis olvasnivaló gyanánt, gyakran többet tölt itt, mint kellene. Azonban amikor ebben a pózban ülsz, nyomás nehezedik a szerveidre, az ülőke kialakítása miatt viszont nem kapják meg a kellő tartást. A kutatások azt mutatták ki, hogy mióta az okostelefonok ennyire az életünk részévé váltak, több lett az aranyeres beteg.