Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az emberről sokat elárulhatnak a kedvenc állatai, hiszen bizonyos állatokhoz bizo9nyos személyiségjegyeket is társítunk. Mutatjuk!

Delfin

Játékos, laza személyiség vagy, kifejezetten szeretsz társaságban lenni, ha beszélgetni vagy barátkozni akarsz. Sokakkal ellentétben az idegeneket mindig szívesen látod a baráti körödben – minél többen, annál jobb, ez a kedvenc mottód.

Oroszlán

A barátaid azt mondják, hogy pozitív csalódás vagy számukra, mivel sokkal kedvesebb vagy, mint amilyennek elsőre tűnsz. Ennek az az oka, hogy időbe telik, amíg megtalálod a közös hangot az emberekkel. Viszont, ha valakit beengedsz a belső köreidbe, onnantól kezdve tűzön-vízen át védelmezni fogod, bármi történjék is.

Majom

Imádsz viccelődni, és sosem veszed túl komolyan se magadat, se az életet. Az „osztály bohóca-titulus" jól jellemez téged – de ha kell az intelligenciádat is meg tudod mutatni, sőt komoly is tudsz lenni. Bárhol is találod magad, mindig gondoskodsz arról, hogy jól érezd magad.

Róka

Időbe telik, mire összebarátkozol az emberekkel, és ki nem állhatod a tömeget. Sokszor visszahúzódó vagy, de ha a környezetedben lévők megismernek, jól kijössz velük, és összességében egy kedves, szórakoztató ember vagy.

Medve

Sok legenda, félreértés és tévhit kering rólad, de ez neked egyáltalán nem gond, mivel szereted a titokzatosságot. A lelked mélyén azonban egy jószívű, védelmező személyiség vagy. A másokról való gondoskodás természetes számodra, még akkor is, ha ez kifelé nem mindig egyértelmű.