Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Már neve is van az óriási installációnak: az alkotó, Matthew Mazzotta "Home" , vagyis otthon munkacímre keresztelte az óriási szobrot, ám a floridai emberek annyira megszerették, hogy nevet akartak adni a flamingónak.

Florida és az Everglades Nemzeti Park könnyen azonosítható néhány vadon élő állattal, mint például az aligátor, a lamantin, a floridai párduc vagy a flamingó. Matthew Mazzotta művész, környezetvédő számos látványos installáció kitalálója, a floridai Tampa város repterére is sikerült egy rendhagyó megoldással élnie.
Egy hatalmas flamingót helyezett el a térben, ami a fölötte lévő tükrös felületnek köszönhetően éppen úgy fest, minha a madár egy tóba behajolva, immár a víz alatt kutatna élelem után.
Az emberek hamar megszerették ezt az ötletes szobrot, a reptér pedig kiírt egy pályázatot is, hogy elnevezhessék a rózsaszín tollas új nevezetességet. A legtöbb szavazatot a Phoebe név kapta, ma már így hívják a madarat, ami mindenkit megihlet, legalább egy fénykép erejéig.