Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Kultúra

Gyere! Rajtad a világ szeme

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A SongLab projekt lehetőséget biztosít a hazai feltörekvő zenészeknek arra, hogy világhírű zenei producerekkel dolgozhassanak együtt.

 

Olyan szakemberek érkeznek hazánkba, akik többek között a Depeche Mode, Eric Clapton vagy a One Direction anyagain dolgoztak.

A jelentkezők közül hat produkciót választanak ki, akik szeptember 25. és 28. között személyre szabott workshopokon fognak részt venni. Kész dalaikat a SuperSize stúdióban rögzítik.

Akik által elindulhat a karriered

Az ötszörös Grammy-díjas Steve Dubbal, aki olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Depeche Mode vagy a The Prodigy. A szintén Grammy-díjas Matt Lawrence, akinek több mint 11 milliárd streamelés köthető a nevéhez és olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Eric Clapton, Beyoncé vagy a Black Eyed Peas.  Mo Hausler, aki generációjának egyik legfrissebb zenei arca, és fiatal kora ellenére olyan neves előadók híres dalaiban működött közre, mint a One Direction és az Everything Everything. 

A pályázatodat augusztus 14-ig nyújthatod be.

(Fotó: illusztráció, pixabay)