Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) idén is rendszeresen juttatott el tartósélelmiszer-, gyümölcs- és tisztálkodási-csomag adományokat vidékre, valamint a fővárosba is.

Számtalan alkalommal segítették a nehéz sorsú családokat és sok gyermek csak a Gyermekétkeztetési Alapítvány révén jutott hozzá elegendő élelmiszerhez.

Hagyományos élelmiszercsomagjaikat közel száz településre szállították el az Éholtóság program keretében. A Jótevő Járat nevű akció nagy sikert hozott a családok körében, ugyanis a vásárlási utalvány, amivel segíteni tudtak, nagy mértékben járult hozzá a családok költségvetéséhez. A Fel a Fejjel elnevezésű program pedig óriási segítséget jelentett a leszakadó családoknak a felzárkózás felé.

A sajtóhoz eljuttatott közleményükben azt írják, már bizonyos, hogy minden eddigi sikerük folytatódik 2023-ban is. A segítség mértéke természetesen még a támogatóiktól függ, de nagyon bizakodóak, mert a mostani nehéz helyzetben is sokan melléjük állnak a támogatások sikeréért. Céljuk, hogy létrehozhassanak egy krízis alapot a váratlan családi drámák enyhítésére, méghozzá országos szinten.

Megköszönve az eddigi támogatást, arra kérnek mindenkit, hogy csatlakozzanak a Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) küldetéséhez, hogy összefogással sokkal többet elérhessenek.

Eseményeik részletes leírásáról weboldalukon, közösségi oldalaikon, vagy az info@gyea.hu e-mail címen lehet tájékozódni.

/Nyitókép: GYEA Facebook-oldala/