Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptember 2-án indult az Aerosmith "Peace Out' elnevezésű búcsúturnéja, amelyben azonban mindössze három koncert után egyhónapos kényszerszünet következik, Steven Tyler-nél ugyanis hangszálproblémák jelentkeztek a szeptember 9-i Elmont-i fellépésük során.
 
A frontember az alábbi közleményt posztolta ezzel kapcsolatban: " a szívem szakad meg, de az orvosok szigorúan megtiltották, hogy énekeljek az elkövetkező 30 napban. A múlt szombati koncertünk során megsérültek a hangszálaim és bizonyos szövődmények is felléptek, ezért néhány bulit el kell halasztanunk, hogy aztán minden helyszínen olyan teljesítményt nyújthassunk, amilyet megérdemeltek."

A halasztás jelen állás szerint a Detroit-i, a Chicago-i, a Washington-i, a Toronto-i, a Raleigh-i és a Cleveland-i koncertet érinti, amelyek 2024 januárjára és februárjára kerültek át. A banda várhatóan október 11-én lép színpadra legközelebb Tampa-ban.