Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Hatan mennek, hatan érkeznek a PannErgy-Miskolci VLC csapatához

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A miskolci férfi vízilabda ob I-ben legutóbb nyolcadik helyen záró PannErgy-Miskolci VLC csapata július 10-én kezdik meg a felkészülést a következő szezonra.

Az együttes közleménye szerint Nikola Brkic, Gomes Lacerda Felipe Henrique, Stefanidesz Levente, Böröczky Marcell, Bögös Zsombor, és Molnár Balázs távozott, helyükre az Egertől Szalai Gábor, Pécsről Dubinák Szabolcs, Szentesről Hegedűs Bence, Szegedről pedig Kasza Dániel érkezik, és két ferencvárosi fiatal, a kapus Sipos Bendegúz, valamint a védő Varga Bence is Miskolcon folytatja pályafutását ősztől.

A klub kötelékében maradt Moravcsik Martin, Smitula Gergő, Oltean Sebastian, Krasznai Bendegúz, Nagy Norbert, Molnár Gergely, Tanczer Tamás, illetve Várkonyi Ádám.

„A csapat túlszárnyalta az előzetes várakozásokat, a helyezésünk nagy sikernek számít az erőviszonyokat tekintve. Az igazolásoknál elsősorban fiatal, fejlődőképes játékosokban gondolkodtunk, és nem utolsósorban abban, hogy a rendelkezésre álló anyagi kereten belül tudjuk megoldani a távozók pótlását. Még sok mindent nem látunk, de a cél a következő idényben az lesz, hogy ismét benne legyünk a legjobb nyolcban” – mondta Bachner András, a PannErgy-MVLC szakmai igazgatója.

A vezetőedző Vidumanszky László marad, Petrovai Márton másodedző viszont családi okok miatt távozik.