A közönségre is gondolt Juhász Péter a Prémium Liga erősembersorozat mádi állomásán.

Juhász a fordulót magabiztos, 10 pontos előnnyel nyerte a 43 pontig jutó Molnár Zsolt előtt, de a részfeladatoknál komolyan feladták neki a leckét a riválisok. Így volt ez a választott súlyú kőgolyók lengőn átemelésénél vagy a gurtni nélküli autótartásnál is, ahol például kevesebb mint egy másodperccel volt jobb az összetett harmadik helyén záró Boros Adriánnál.

„Szerettem volna picit tartalékolni a jövő hétvégére, de azt éreztem, ezt a közönséget ki kell szolgálni. Azt érzem, megérte, amivel többet kivett belőlem ez a verseny, annyi energiát vissza is kaptam a szurkolóktól.” – mondta a mádi Prémium Liga-forduló után Juhász Péter, akinek egy hét múlva a nemzetközi Bajnokok Ligája sorozatban Boszniában lesz jelenése.

A sportkarrierje mellett tűzoltóként dolgozó mádi kiválóság a hazai pálya előnyéről is beszélt.

„Mindig más Mádon versenyezni, eleinte féltem tőle, de mostanra csak jó érzéseim vannak. Verseny előtt picit nehezebb ilyenkor, de amint elkezdjük, sokkal nagyobb löketet kapok, mint bármelyik másik helyszínen. Ezért is remélem, hogy lesz még ennek folytatása, és jövőre is idelátogat majd a Prémium Liga-sorozat. Több egyéni csúcsot is láthattunk, amihez a közönség is megadta a kellő bíztatást, bízom abban, hogy aki kilátogatott, élvezte a versenyt, és a riválisaimmal együtt, mindenki mosolyogva ment haza” – tette hozzá.