Kezdőlap KIEMELT

Hétfőtől újabb forgalomkorlátozás lép életbe az Avason

A távfűtési körvezeték építése miatt  az út teljes helyreállítása a szeptemberi iskolakezdés előtt befejeződik.

A MIHŐ Kft. közleménye szerint a július közepétől zajló, távhőszolgáltatás biztonságát fokozó beruházás következő szakaszában felbontásra kerül a 2×2 forgalmi sávos Szentgyörgy utca is. Az út bontását a megbízott kivitelező szakaszolva fogja végezni irányonként egy-egy forgalmi sáv folyamatos fenntartásával. A munkálatok idején mindkét irányból megállási tilalom lép életbe a Szentgyörgy u. 39-41. sz. és a Szentgyörgy. u. 52. sz. melletti buszmegállók környezetében a buszmegállók megközelíthetősége, a busz közlekedés biztosítása érdekében. 

A munkavégzést követően a Szentgyörgy utca érintett szakaszának helyreállítását a MIHŐ Kft. által megbízott vállalkozó várhatóan a 2023/24-es iskolai tanév kezdete előtt elvégzi. 

A MIHŐ kéri mind a gépjárművel, mind a gyalogosan közlekedők szíves megértését és türelmét, valamint az építési munkák környezetében a fokozott körültekintéssel való közlekedést.

A kivitelezésről és a csőfektetési munkálatokkal kapcsolatos további tudnivalókról a Társaság web és facebook oldalán folyamatosan tájékoztatni fogja az érintetteket.