Kezdőlap KÉK HÍREK

Bedrogozva vezetett egy életveszélyes autót a körözött férfi

Videó
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bódult állapotban és életveszélyesen közlekedett egy férfi Miskolcon, aki gyakorlatilag minden más szabályt is megszegett.  A rendőrség közleménye szerint a 23 éves elkövetőt Miskolcon, a Fonoda utcánál ellenőrizték. 

A sofőr viselkedése azonnal árulkodó volt A rendőrök megállapították, hogy a férfi bódult állapotban vezetett, valamint az utasa is fogyasztott kábítószert. A járőrök mindkét személyt előállították a rendőrségre további mintavétel céljából.

Az egyenruhások ezenkívül egyéb problémákat is feltártak – például a férfit körözte a rendőrség, továbbá számos műszaki hiányosság is volt a járművön –, melyek miatt külön szabálysértési feljelentés is készült. 

Nem volt nehéz kiszúrni a közveszélyes atutót

A járműről hiányzott a hatósági jelzés, ki volt vonva ideiglenesen a forgalomból, a műszaki érvényessége már lejárt, a biztonságos közlekedésre, szinte teljesen alkalmatlan volt. 

Emellett a rendőrök a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt is találtak az autóban.

A rendőrség járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben.

(Forrás/fotó/videó:police.hu)