Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lewis Hamilton menedzserével, Penni Thow-val közösen alapított filmgyártó céget Dawn Apollo Films néven. A hétszeres Forma-1-es világbajnok nyilatkozott első terveiről a céggel. 

Hamilton például elárulta, hogy két projekt már biztosan megvalósul a közeljövőben a cégétől. Az egyik egy Forma-1-es játékfilm lesz Joe Kosinski (Top Gun: Maverick) rendezésében, Brad Pitt főszereplésével, a másik pedig egy dokumentumfilm Hamilton pályafutásáról. Mindkét produkció az Apple TV+ felületén debütál a tervek szerint.
Hamilton az interjúban arról is mesélt, hogy Kosinski nagyon kapacitálta egy Top Gun-szerepre a versenyzőt, de Hamilton sajnos nem tudta a naptárába illeszteni a forgatást, pedig egy pilótát alakíthatott volna.
A Hamiltonról szóló dokumentumfilm 2023 végén érkezhet, a mozifilmnél egyelőre nincs kitűzve megjelenési dátum, mivel egyelőre a forgatókönyv finomhangolása zajlik még.