Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Ideiglenes forgalmirend-változás miskolctapolcai utak felújítása miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Folytatódik az utak felújítása Miskolcon.

A napokban megkezdődik a Miskolctapolcai úthoz csatlakozóan az Iglói utca buszfordulóig tartó szakaszának az átépítése, mely során az első lépésben felmarják az útburkolat aszfaltfelületét. Miskolc MJV önkormányzata közleményben hívja fel a figyelmet, hogy mivel a következő néhány napban a munkavégzést jelzőőrök irányítják, ezért a gépjárművel arra közlekedőknek rövid idejű várakozásra kell számítaniuk. Továbbá, várhatóan a jövő hét közepétől, az Iglói utcában lévő buszmegállókat áthelyezik, a Bay Zoltán tér parkolójában pedig ideiglenes megállót alakítanak ki. A buszközlekedés biztosítása érdekében a parkolóban húsz helyet átmenetileg megszüntetnek, ezért a felújtás idején a gépkocsival közlekedőknek érdemes az Enyedi György utcai nagyparkolót vagy a Győri utcai parkolót igénybe venniük.

Megkezdődött a Fagyöngy utca, valamint a Csabai és a Görömbölyi utak felújítása is. A kivitelezéssel érintett szakaszokon a forgalmirend módosítására, egyirányúsításra, valamint félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani – áll az önkormányzat közleményében. 

A felújítás miatt a kivitelező az autósok türelmét és szíves megértését kéri.