Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ünnepi megemlékezés miatt áthelyezik a Népkert autóbusz-megállóhelyet, a villamosközlekedés pedig változik a Régiségvásár miatt.

Június 4-én, vasárnap 8:20 és 9:30 óra között a Görgey Artúr utcában, az Országzászlónál ünnepi megemlékezést tartanak. Az ünnepség ideje alatt forgalomlassítás várható, valamint a Herman Ottó Múzeum előtti Népkert megállóhelyet, a megemlékezés idejére, a belváros irányába ideiglenesen áthelyezik, körülbelül ötven méterrel a gyalogosátkelőhely elé.

Vasárnap, a Régiségvásár miatt, változik a villamosközlekedés is. Reggel 07:00 és délután 15:00 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek. Az első pótlóbusz a Tiszai pályaudvarról 07:10-kor, az utolsó 14:55-kor indul.
 
A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

  • a Tiszai pályaudvaron az 1-es, 1B-s autóbuszok megállójából indul,
  • a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamos megállóhelyén,
  • a Villanyrendőr villamos-megállóhely helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 35R, 43 és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén).
  • a Városház tér megálló helyett a 11-es járat a Szemere-kert megállóhelyén áll meg.
  • a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.