Péntek este 19 órától 2024-ben először játszik itthona  férfi Extraligás csapat.

A tabellára tekintve látható, hogy a MEAFC-Peka Bau nincs könnyű helyzetben ahhoz, hogy tapadnitudjon a tabellán előtte lévőkhöz a Vidux-Szegedi RSE-n át vezet az út. Tehát győznie kell Bagó László csapatának az Egyetemi Körcsarnokban péntek este.

Egyelőre önmagunk ellenségei vagyunk, jellemzőbb a csapatra a beletörődés mint a küzdőszellem. Tavaly pont a fordítottja volt ezért voltunk sikeresek. Sajnos ez a morális gyengeség a nézőkszámának a jelentős csökkenésében is meglátszik, ezen igyekszünk pénteken javítani. Erős csapatok elleni bajnokikon vagyunk túl, most jönnek a számunkra nyerhető meccsek sora – értékelte az eddigieket Bagó László vezetőedző. Erősebb, profi körülmények között készülő csapatoktól nem szégyen kikapni, abból tanulni igyekszünk nem hibás következtetéseket levonni. A Kaposvár elleni szettgyőzelemből kell építkeznünk, azt a szintet kell tartanunk három szetten keresztül. Szeged elleni meccsen azon lesz a fő hangsúly, hogy a játékosok elhiggyék, hogy nem felejtettek el röplabdázni, és egy esetleges győzelemmel levethessük a magunk által épített gátakat. Szokás szerint szoros meccset várok, a végjátekokban fognak eldőlni a szettek.

Elkezdődik az hajrá a bajnokságban, össze kell szednünk magunkat mert az eddig mutatott teljesítmény elég vékony – értékelte az eddig történteket Komlósi Márk  feladóátló. A Szeged elleni sikerrel tapadhatnánk a mezőnyre és ennek szellemében fogunk a pályára lépni. Jól ismerjük az ellenfél csapatát, hasonló képességű a két együttes reméljük végre konzisztensen, hullámvölgyek nélkül teljesítjük a találkozót, ha ez sikerül akkor nagy eséllyel tarthatjuk itthon 3 pontot.

A csapat arra bíztat minden MEAFC szurkolót, hogy a mérkőzést a helyszínen tekintse meg. A mérkőzésre a belépés díjtalan!