Kezdőlap KIEMELT

Indítja a távfűtést a MIHŐ – péntek estére már felmelegedhet a lakás

Bár a hétvégén eléri hazánkat egy melegfront, de még így is 1-7 fok közé hűl a levegő hajnalban. Örömmel fogadtuk tehát a hírt, hogy holnap (szeptembere 23.) este várhatóan már melegek lesznek a radiátorok.

A MIHŐ Kft. a lakóközösségekkel kötött Üzemviteli Megállapodás és az Országos Meteorológiai Intézet által megküldött tényadatok alapján, szeptember 23-án pénteken reggel megkezdi a lakóépületek fűtési rendszereinek ütemezett felfűtését – értesítette szerkesztőségünket a társaság.

A hőszolgáltató az javasolja, hogy a hőfokszabályozós radiátorok szelepeit tartsák nyitott állásban a rendszerben lévő levegő távozása érdekében, majd a fűtés beindulását követő napokban állítsa mindenki a kívánt értékre.

A fűtésszolgáltatás valamennyi társasház esetében automatikusan indul el, amennyiben ezt a külső hőmérséklet indokolttá teszi, ezt követően a fűtésszolgáltatás hőmérsékletének szabályozása is a külső hőmérséklet alapján automatikusan történik.

Amennyiben egy társasház mégsem igényli a fűtésszolgáltatást vagy a korábbi évek gyakorlatától eltérő fűtési menetrendet, illetve időprogramot kíván alkalmazni, akkor a közös képviseletén keresztül kérheti a muszakiugyelet@miho.hu e-mail címen.