Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tom Grennan és Joel Corry egyesítette erőit ebben a fesztiválhimnuszban, a Lionheart (Fearless) néhány napja jelent meg!

A tracket 2021-es stúdiófelvételek sorozata közben vették fel, és Tom Grennan erőteljes vokáljával mindenkit levesz a lábáról – persze Joel Corry produkciós mukája mellett.

„Örülök, hogy együtt dolgozhattam a "fiammal" , Tom Grennan -nel a Lionheart (Fearless) című dalban ” – osztotta meg Joel. „ Tom egy csodálatos énekes! Ez a lemez egy új irány számomra, és a hangzásom fejlődésének csúcsa. Himnuszt akartam készíteni a fesztiválok nagyszínpadára, és alig várom, hogy Tommal együtt előadhassam világszerte.”

„ Az Lionheart csatába hívás” – tette hozzá Tom Grennan . „Az emberek jelenleg bizonytalan időket élnek, és ez a dal arról szól, hogy megtaláljuk az erőt, hogy vissza tudjanak vágni a viszontagságokkal szemben. Remélem, mindannyian olyan jól éreztétek magatokat ennek az új dallamnak a hallgatása közben, mint ahogy Joel és én elkészítettük."

Az Lionheart (Fearless ) már meghallgatható az Oxygen Music-on!