Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Magyar zenészeknek írt ki pályázatot az Egyesült Arab Emírségek budapesti nagykövetsége!

Váratlan helyről érkezett felhívás a magyar zenészekhez: az Egyesült Arab Emirátusok budapesti nagykövetsége kavarja fel a vizet, és kéri arra a hazai zeneipari szereplőket, hogy formálják saját stílusuk szerint az ország himnuszát. 
A pályázat egyik fontos kikötése, hogy a feldolgozáshoz részben vagy egészben magyar hangszerek felhasználását kérik. A nagykövetség azt tervezi, hogy a kiválasztott előadóval hosszútávon együtt dolgoznak majd rendezvényeken és különleges alkalmak esetén.
A pályázatokat emailben vagy a közösségi médiában várják, november 18-ig.

Íme a felhívás:

Az Egyesült Arab Emirátusok Budapesti Nagykövetsége felhívást tesz közzé magyar zenészek, zenekarok számára, hogy saját interpretációjuk és stílusuk szerint játsszák el az Egyesült Arab Emírségek himnuszát, és adják elő részben vagy egészben magyar hangszerekkel.
Kérjük, hogy előadásának hang / videoanyagát küldjék a közösségi médiában vagy a nagykövetség e-mail címére: budapestemb@mofaic.gov.ae
A kiválasztott előadóval reményeink szerint hosszútávon együtt dolgozunk majd a rendezvényeinken és különleges alkalmak esetén.

Határidő: 2022. november 18. 20:00
#uae #uaeembassybudapest #zene #zenesz #zenekar #zeneszerzo #eloadomuvesz #music #musician #artist #palyazat #hungarian #rendezveny #show #event #magyarorszàg #magyarország????????