Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Jön a második kör – kiosztják az ingyenes LED izzókat

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Februárban osztják ki az ingyenes lakossági LED-csereprogram második körében regisztráltak számára az energiatakarékos izzókat

A Nagy-Miskolc program részeként, a Gondoskodó Miskolc szociális- és támogatócsomag egyik eleme – a CYEB-bel együttműködve – a városban megvalósuló ingyenes lakossági LED-csereprogram.

A Miskolci Önkormányzat 2023-ban folytatta a programot, amelyre első körben hatezer miskolci regisztrált, részükre mintegy hetvenezer darab LED került kiosztásra. A sikeres csereprogram részeként kiosztott korszerűbb izzók, alacsonyabb villanyszámlát eredményeznek a miskolci családok számára.

A pályázat második, tavaly meghirdetett köre is népszerű volt, csaknem kétezer új jelentkezőt regisztráltak.  Az önkormányzat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből kiderül, hogy számukra februárban osztják majd ki az energiatakarékos izzókat. A részletekről hamarosan további tájékoztatást adnak.