Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Egy időutazó elmondása szerint 2024-ben egy ellenséges idegen faj fogja megtámadni a Földet, de nekünk esélyünk sincs a győzelemre, legalábbis egyedül biztosan nem.

A 400 ezer követővel rendelkező, önjelölt „időutazó” több TikTok videóban is bizonygatta korábban, hogy ő maga 2671-ből jött, a célja pedig az, hogy figyelmeztesse az embereket, mi vár rájuk a nem is olyan távoli jövőben.

Eno Alaric, ismertebb nevén @radianttimetraveler kijelentette, hogy 2024-ben egy ellenséges idegen faj fogja megtámadni a Földet, de nekünk esélyünk sincs a győzelemre, hiszen „ezt a harcot nem fogjuk megnyerni”, legalábbis egyedül biztosan nem.

Ám a „Bajnok” néven emlegetett idegen – akinek a világát elpusztította az ellenség – megmenti néhányunkat a pusztulástól, hiszen 8 ezer embert (főként mérnököket, tudósokat, orvosokat és vezetőket) magával visz egy lakható bolygóra.

Állítása szerint mindez 2023. március 23-án már meg is történt, hiszen a Bajnok délután 2 órakor megérkezett, majd este fél nyolc körül útra kelt, bár csak 4 év alatt fognak megérkezni a célállomásra.

A kommentelők viszont már most elkezdték cukkolni az időutazót, mondván, vajon mivel fogja megmagyarázni, hogy az intergalaktikus őrangyalunk nem jött el a kiválasztottakért, de mások inkább a lottó nyerőszámaira voltak kíváncsiak, vagy arra, hogy legközelebb milyen jóslattal rukkol elő Alaric.