Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb furcsa videó jelent meg Justin Bieberről, amely szintén a Coachella fesztiválon készült. A híresség úgy tűnt, állva elaludt Frank Ocean koncertjén – annak ellenére, hogy pár napja hosszú posztban méltatta a zenészt, és többek között kijelentette, Ocean előadása arra inspirálja, hogy még többet hozzon ki magából. 

Frank Oceant azt követően védte meg Bieber, hogy vele ellentétben nagyon sokan nem voltak elégedettek a zenész fellépésével: arra panaszkodtak, hogy egy órát késett, leginkább ülve, a közönségnek hátat fordítva énekelt, és többször is playbackelt. Emellett többen is nehezményezték, hogy kihagyott több közkedvelt dalt, és hirtelen vetett véget a koncertnek, amikor feltehetően a fülére szóltak, hogy lejárt az idő.

Bieber nem igazán élvezhette a fesztivált: nemrég például arról írtunk, hogy láthatóan rosszul érezte magát egy másik koncerten, és előregörnyedve ült, miközben a felesége a hátát simogatta.

A videó itt megtekinthető.