Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem volt túl szimpatikus a reakciója a balesetet követően.
A 24 éves Grant Burnett januárban vehette át a Lamborghini Huracánt, amit a Click Competitions játékán nyert. A fiatalember százezer font és a sportautó között választhatott, rosszul döntött.
Grant ugyanis néhány héttel azután, hogy megkapta a kulcsokat, és örömkönnyek között elhajtott vele, máris összetörte az autót. A szebb napokat látott Huracánról azóta néhány fotó is felkerült a közösségi oldalakra.

Grant, aki korábban pezsgőt fröcskölve nyilatkozta, hogy az autó „megváltoztatta az életét”, bizonygatta, hogy nem ő volt a hibás, és maga is posztolt egy képet az autó hátuljáról, amin csupán pár karcolás volt.
Az elejét azonban már nem akarta megmutatni, az ugyanis alaposan összetört. A kommentekre ugyanakkor agresszívan reagált: „mind féltékenyek vagytok, mert nektek soha nem volt ilyen autótok, és valószínűleg soha nem is lesz” – mondta.

Miután lehiggadt, megjegyezte, hogy kifizette a biztosítást az autójára, ő pedig nem sérült meg a szerencsétlen eset során, és azt állította, hogy valaki nekiment a Lamborghini hátuljának, ezért következett be a karambol.