Alice Cooper 2011-ben megjelent albumán, a Welcome 2 My Nightmare-en egy meglepő együttműködés is hallható, a What Baby Wants című dalban ugyanis a magyar gyökerekkel rendelkező Kesha-val duettezik az énekes. Cooper rögtön a megismerkedésük után a szívébe zárta Kesha-t, akit igazi rockénekesnőnek tart és egy egy jó tanácsot is adott neki.
 
"A Grammy-gálán találkoztunk és már az első benyomásom is az volt róla, hogy ő igazából nem popdíva, hanem rockénekesnő. Sokkal inkább lehetne a női Robert Plant, mint a következő Britney Spears. A producerem, Bob Ezrin megemlítette, hogy Kesha közreműködésére senki sem számítana az albumon, én pedig azonnal rávágtam, hogy akkor hozzuk össze! Később aztán megmondtam Kesha-nak, hogy a dívákat idővel magukra hagyja a közönség, úgyhogy erre nem lehet egy életen át tartó karriert felépíteni. A rockbandákat viszont mindig imádják, és sokkal jobban járna, ha inkább ezen a vonalon indulna el."

Kesha 2013-as bécsi koncertje után látogatott el Szentesre, anyai dédszülei ugyanis innen származnak, és az énekesnő több rokonával is találkozott a városban.