Kezdőlap KÉK HÍREK

Két nap alatt kétszer is elkapták a rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei két napon belül kétszer is intézkedtek egy közúti járművezetéstől többszörösen eltiltott férfival szemben.

A rendőrök közúti ellenőrzések során szeptember 4-én este Felsőzsolca külterületén, illetve másnap Miskolc belvárosában kétszer is kiszűrték a forgalomból a járművezetéstől eltiltott sofőrt – közölte a police.hu. Mint kiderült, a sofőrt a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Miskolci, és a Szikszói Járásbíróság is több év időtartamra eltiltotta a közúti járművezetéstől. A férfitől korábban ittas járművezetés miatt vonták be a jogosítványát.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 39 éves hernádnémeti férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A sofőrt szeptember 6-án gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására is.