Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Master Of Puppets a 37 évvel ezelőtti megjelenése óta szinte kihagyhatatlan része a Metallica koncertjeinek, így talán nem is olyan meglepő, hogy Kirk Hammett már kicsit unja, hogy újra és újra el kell játszania a dal szólóját.
 

"Valószínűleg sokan utálni fognak ezért, de már az agyamra megy, hogy folyton a Master Of Puppets kibaszott szólóját kell játszanom. Tudom, hogy sokan pont azért jönnek el a koncertjeinkre, hogy azt hallják, és ezzel nincs is semmi baj, de ezek a klasszikus szólóink annyira szentnek és sérthetetlennek számítanak, hogy semmit sem lehet változtatni rajtuk, így nekem már nagyon unalmasak, de örülök, hogy a rajongóknak tetszenek. Félreértés ne essék, nem magukkal a szólókkal van bajom, hanem azzal, hogy mindig ugyanazt kell játszanom. Nyugodtan jöhet bármilyen kritika vagy vélemény ezzel kapcsolatban, kurvára nem érdekel.

De ott van például a Fade To Black szólója, amelynek csak az első nyolc és az utolsó négy hangját ismeri mindenki, úgyhogy ezek között bármi történhet. Pont azért imádom annyira, mert én sem tudom előre, hogy mit fogok játszani."