Kezdőlap KÉK HÍREK

Kiütötte, majd kifosztotta ismerősét egy férfi Ónodon

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki közös italozás közben rátámadt egy ismerősére.

Életveszélyt okozó testi sértés, és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 23 éves ónodi lakossal szemben.

A police.hu információi szerint a gyanúsított egy férfi ismerősével szólalkozott össze közös italozásukat követően 2023. április 19-én 23 óra körül, Ónodon az Árpád utcában. A vitából verekedés lett, melyek során az elkövető a vitapartnerének életveszélyes sérülést okozott, majd a magatehetetlen sértett lakásából eltulajdonított egy fűkaszát, egy mosógépet és 500 forint készpénzt is.

A nyomozók a sikeres adatgyűjtésének köszönhetően a férfit április 22-én elfogták, és előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe is vették. A főkapitányság férfival szemben előterjesztést tett a letartóztatására is, amit ügyészi indítványozásra a bíróság elrendelt.