Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újra Miskolcra érkezik a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház!

Több mint száz építménnyel bővült a kollekció, így ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása!

A látogatók 2.000.000 kockából láthatnak elképesztő egyedi alkotásokat és különleges gyári készleteket. Kicsik, nagyok, idősek, fiatalok egyaránt találhatnak kedvencet a változatos témáknak köszönhetően. Egyedi formában mutatnak be filmjeleneteket, videojáték-jeleneteket. Találkozhatnak Harry Pottertől a Marvel és DC világ szuperhősein keresztül a Csillagok Háborúja ikonikus jelenetei mellett filmklasszikusokkal is, mint például Kevinnel a Reszkessetek betörőkből.

Gigantikus építmények tekinthetők meg a világ csodái és ismert épületei közül. Továbbáa gépeket, járműveket kedvelők is kedvükre szemezgethetnek a végeláthatatlan kollekcióban. Megannyi mozgó építmény is kiegészíti a kiállítás színes anyagát. Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők.

A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is, valamint, aki útmutatás nélkül kíván építeni, a hegynyi ömlesztett kocka segítségével semmi sem szabhat határt képzeletének. A fiatalabb korosztálynak pedig játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Várnak mindenkit Miskolcon, az Ady Endre Művelődési Házban, április 15-én és 16-án!

Nyitva tartás: szombat, vasárnap 9.00-18.00-ig

A rendezvény 2 éves kor alatt ingyenesen látogatható, 2 éves kor felett a jegyár egységesen 1500,- Ft /fő.

Jegyek a kiállítás ideje alatt, a helyszínen készpénzért válthatók. Bankkártyát, utalványt nem tudnak elfogadni.

(x)