Igen! Folytatódik az Éjszaka a Bábszínházban című programsorozat: november 25-ére és december 27-ére egész éjszakás kalandjátékra hívja a 10-12 éves gyerekeket a Budapest Bábszínház a teátrum épületébe. 

Életre kelnek az árnyak  

Ha izgalmas, különleges programot szeretnél csemetédnek – akár szülinapi meglepire, vagy elő karácsonyra – akkor lehet most megtaláltad az igazit. 

A szervezők Ben, a Gengszter nagyi című előadás főszereplőjének születésnapjára invitálják a gyerekeket, akik színházi kulisszatitkokat ismerhetnek meg.

Éjszaka. Vagyis a pizsama, fogkefe legyen kéznél. Na jó, akár egy alvó maci is mehet a hátizsákba. A program szülőmentes, ottalvós lesz, a teátrum egy reggelig tartó kalandozásra hív. 

Színház, szállás és reggeli

Mi kell még? Egy jó kis társaság és felejthetetlen élmény. No de mit is tudhatunk Benről és a Gengszter nagyiról?

A Gengszter nagyi főhőse egy idős, unalmasnak látszó, a családja által elhanyagolt asszony és 11 éves unokája. Ben. A fiú sokkal inkább bizalomhiányos, mint öntelt. A pénteki unalmas nagyis esték egyszer csak véget érnek. 
"Ben meglepő felfedezést tesz: a nagymamája gyémántokat rejteget egy régi kekszes dobozban. Lehet, hogy a nagyi nem is az, akinek látszik?”

A humoros, emberi történet azt is megmutatja, hogy soha nem késő elkezdeni játszani!