Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy szingapúri férfi most 3 millió szingapúri dollár kártérítést követel egy nőtől “pénzügyi veszteségei fedezésére”.

Egy szingapúri férfi több mint 3 millió szingapúri dollárt (806 millió forint) követel egy nőtől, aki közölte vele, hogy csak barátként tekint rá, állítva, hogy a nő ezzel traumát okozott neki és csorbította “kiemelkedően jó hírnevét”.
A csak K Kawshigan néven említett férfi által indított rágalmazási perben a bírósági dokumentumok szerint az általa követelt kártérítés fedezné “a bevételkiesést és a befektetések elvesztését”, valamint a “rehabilitációs és terápiás programokat, melyek célja a trauma leküzdése”.
A tárgyalásra a jövő hét folyamán kerülhet sor, a férfi pedig “állítólagosan rágalmazó megjegyzésekkel és hanyag magatartással” vádolja a nőt. A januárban közzétett ítéletben azonban megállapították, hogy állításai visszaélésnek minősülnek, a bíróság pedig úgy vélte, hogy Kawshigan “hátsó szándéka az alperes bosszantása vagy elnyomása volt”.
A nő 2016-ban találkozott először Kawshigannal, a problémák pedig 2020-ban kezdtek kialakulni, amikor kiderült, nem ugyanúgy definiálják kapcsolatukat:
“Míg az alperes a felperest csak “barátnak” tekintette, addig ő a nőt a “legközelebbi barátjának” tekintette”.

Az ítélet szerint az alperes azt kérte, hogy csökkentsék interakcióikat, ami viszont nem tetszett a felperesnek és úgy érezte, hogy ez “visszalépést jelentene a kapcsolatukban”. Az alperes ekkor hangsúlyozta a határok szükségességét, és arra buzdította, hogy “legyen önálló”.