Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A 30 éves férfi bevallotta, naponta akár háromszor is vásárolt a szupermarketben, így egy idő után nagyon elege lett a feledékenységéből.

Dean Mayhew-val már nem először történt meg az, hogy későn vette észre, ismét otthon maradt a Tesco klubkártyája, és emiatt jelentős kedvezményektől esett el egy újabb nagybevásárlás során, ami hétgyermekes apukaként valóban nagy összegeket jelenthetett.
A 30 éves férfi bevallotta, naponta akár háromszor is vásárolt a szupermarketben, így egy idő után nagyon elege lett a feledékenységéből, s úgy vélte, az lesz számára a legjobb megoldás, ha magára tetováltatja a kártyája QR-kódját.

Ezt követően azt is elárulta, hogy több hónapig gondolkodott a dolgon, mire valóban sikerült elszánnia magát, így aztán felkeresett egy közeli tetoválószalont, ahol biztosan meglepődhettek a furcsa kérésen, mégis sort kerítettek rá.

Ám joggal merülhet fel a kérdés, vajon a pénztárnál lévő leolvasó megfelelően tudja-e érzékelni a QR-kódot, s az Index beszámolójában szereplő képek bizonyítják, hogy igen, tökéletesen működik a dolog, így Mayhew-nak többet nem kell aggódnia amiatt, hogy nincs nála a klubkártyája.