Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Új partnerekkel bővült a Miskolc Pass kártya

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megújult arculattal, számos új partnerrel jelentkezik a Miskolc Pass turisztikai kártya.

A Miskolc Pass turisztikai kártya 2015 óta segíti a turisták miskolci tartózkodását, biztosít ingyenes belépéseket és százalékos kedvezményeket, ami környezettudatos, smart QR-kódtechnológia elven működik.

A kártya 24, 48, 72 és 120 órás változatban készült, mivel Miskolc rengeteg látnivalóval rendelkezik, a város alapos felfedezése közel egy hetet is igénybe vehet. A kártya a legismertebb miskolci attrakciókba ingyenes belépést biztosít, illetve ingyenesen használható korlátlan számú közösségi közlekedésre is. Kisgyermekes családként kiegészítő kártya is igényelhető, 14 év alatti gyermek közösségi közlekedéssel vagy anélkül is élvezheti a kártyával járó kedvezményes szolgáltatások körét – olvasható a. MIDMAR Kft. közleményében.

A turisztikai kártya tulajdonosaként nem okoz gondot a szabad parkoló kutatása, könnyedén elérhetőek a város nevezetességei az ingyenesen és korlátlanul használható helyi közösségi közlekedéssel. A legismertebb attrakciók, többek között a Bükk értékeit bemutató Szeleta Park Látogatóközpont, hazánk legszebb természeti környezetében fekvő állatkertje, a Miskolci Állatkert, a világviszonylatban is egyedülálló Anna-barlang, a két kiemelkedő műgyűjteményt bemutató új Képtárral bővült Herman Ottó Múzeum, a páratlan élményt nyújtó Miskolctapolca Barlangfürdő, az exkluzív fürdőzési élményt biztosító Ellipsum Élményfürdő pedig a kártyával egyszeri alkalommal, ingyenesen látogathatók, és garantált városnéző sétákon a város „rejtett” értékei is megismerhetőek.

A fürdők és látnivalók mellett éttermek, üzletek és kalandparkok 10-20%-os kedvezményt biztosítanak szolgáltatásaik árából. Különleges, ízletes fogásokat kóstolhatók például a Creppy Palacsintaház és Étteremben, az ország legjobbjai között számon tartott Desszertem Cukrászdában, az Aranykorona Hotel, Történelmi Étterem és Látványpince reneszánsz lakomáján pedig a középkorba csöppenhetünk. A Miskolctapolcai Kalandtúra Parkban lengőhídakon lépkedhetünk, a Lillafüredi Libegőparkból pedig megcsodálhatjuk a Bükk káprázatos panorámáját. Az összegyűjtött emlékeken túl, a Miskolc Boltból egy csipetnyi Miskolc is hazavihető ajándéktárgyak formájában!

A kártyák megújult arculattal vásárolhatók meg, ami illeszkedik a hasonló elven működő Miskolc Pass Classic lakossági kártyához.

(Fotók: Rogosz Péter)