Pénteken este 19 óra 30 perkor folytatódik a férfi röplabda NBI döntő párharca.

A MEAFC a három nyert mérkőzésig tartó fináléban 2:1-es összesítéssel vezet így ha az egyetemi Körcsarnokban győzni tud, története során először emelheti magasba az NBI-es trófeát. Azonban, hogy ez megvalósulhasson a Vidux-Szegedi RSE-nek is biztos lesz egy-két szava így egy piszok nehéz mérkőzés vár Bagó László csapatára.

Szeretem az izgalmas, feszült mérkőzéseket, de ami az elődöntőben és itt a döntőben zajlik, az már
időnként az egészségre ártalmas kategória
– emlékezett vissza az elmúlt hetekre Bagó László
vezetőedző – viccet félretéve, most sem lesz könnyebb dolgunk mint az eddigi meccseken. Elvettük a Szeged pályaelőnyét, így megteremtettük annak az esélyét, hogy teljesítsük a legnehezebb feladatot, vagyis lezárjuk a párharcot. A fiúk jó állapotban vannak, mentálisan is fel vagyunk rá készülve, hogy minden pontért meg kell majd küzdeni. Remélhetőleg teltház várja a csapatokat, a szurkolótábor biztatására most igazán nagy szükségünk lesz.

Az eddigi eredményeken is látszik két azonos színtű csapat játssza az NBI döntőjét a szurkoló
táborok legnagyobb örömére –
értékelte az eddig történteket a MEAFC többszörös magyar bajnoka,
Kovács Zoltán – Pénteken szeretnénk lezárni a bajnokságot, helyén kezeljük az esélyt, nem bízzuk el magunkat, tudjuk hogy a utolsó lépés a legnehezebb. Számítunk a szépszámú közönségünkre, biztatására, fantasztikus hangulatot teremtve együtt elérjük a céljainkat. 

Arra kérünk minden MEAFC-ost legyen az röplabdás, kosaras, tollaslabdás, futsalos, asztaliteniszező, kézilabdás, vízilabdás, cheerleaders, hogy látogassanak ki erre a klub történeti mérkőzésre és közösen harcoljuk és szurkoljuk ki a bajnoki címet. A belépés most is ingyenes lesz.