Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az átázott felületű utakon a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. szakemberei eddig nem tudták elvégezni a szükséges javítási munkákat, de a kedvező időjárás beköszöntével, az elkövetkezendő időszakban elindulhatnak az útjavítási feladatok.

Az elmúlt hetekben, a cég Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése, a beérkezett lakossági bejelentések és önkormányzati képviselők jelzései alapján, a javítási munkák előkészítése megtörtént.

Az egyeztetések és a szakmai javaslatok alapján, társaságunk a javítási munkákat 2023. május 8-án – időjárás függvényében – elindítja Miskolc-Pereces városrészben, majd ezt követően Diósgyőr, Bodótető, Bábonyibérc területein található zúzalékos úthálózatának szükség szerinti javítási munkálataival folytatódik az útkarbantartás. 

Ebben az évben terveink szerint közel 50 utcában, 60.000 m2 felületen történik meg a zúzalékos útjavítás a teljes város területén.