Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Meg se próbáljuk autóval megközelíteni a Hungaroringet

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem most, hanem a jövő héten, akkor rendezik ugyanis a Forma-1 Magyar Nagydíjat.

A Budapesti Közlekedési Központ a közösségi közlekedés igénybevételét ajánlja, ezt segítik a BKK és a MÁV-Volán-csoport együttműködésében bevezetett Hungaroring-jegyek.

A BKK tájékoztatása szerint az egy útra szóló "Hungaroring-jegy" és a korlátlan számú utazásra érvényes "Hungaroring flexijegy" péntektől vásárolható meg a BKK és a MÁV-START pénztáraiban és jegykiadó automatáiból, valamint a MÁV-START applikációban. A jegy külön érvényesítést nem igényel, ellenőrzéskor fel kell mutatni, illetve az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni.

A jegyek július 21. és 23. között használhatók fel a H8-as HÉV teljes vonalán, valamint a MÁV-START és a Volánbusz megjelölt járatain Budapest és Gödöllő között.

A Volánbusz díjmentesen igénybevehető különbuszaira – melyek egészen a Hungaroring 3-as kapuig szállítják az utasokat – kifelé Kerepesen lehet átszállni. A Hungaroringről pedig Gödöllő vasút- és autóbusz-állomásig viszik a különbuszok a látogatókat.

A Magyar Nagydíjat július 21. és 23. között rendezik a Hungaroringen.

Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Pixabay