Kezdőlap LIFE MAGAZIN Hírességek

Megszületett Macaulay Culkin kisfia

Egészen mostanáig azt is balladai homály fedte, hogy Macaulay Culkin és Brenda Song együtt vannak. Ezek után, mikor kiderült, hogy Macaulay Culkin apa lett, tényleg leesett az állunk!

Gyerekszínészként vált híressé Macaulay Culkin és Brenda Song is. Előbbi a Reszkesssetek, betörők! trilógiával, utóbbi pedig a Disney Channel üdvöskéjeként tett szert hírnévre, ám az ismertségük ellenére szinte teljesen sikerült titokban tartaniuk nemcsak azt, hogy gyermeket várnak, de azt is, hogy egyáltalán egy párt alkotnak. Macaulay Culkin most azonban azt is elárulta, hogy nagyon boldog, és fiukat Dakotának nevezték el a színész lánytestvére után, aki egy tragikus autóbalesetben hunyt el 2008-ban. 

A baby Los Angelesben született április 5-én, éjjeli egy óra tíz perckor, három kilogrammos testsúllyal. „Rettentően boldogok vagyunk” – állt a pár közös nyilatkozatában, amelyben beszámoltak első gyermekük születéséről. Macaulay Culkin és Brenda Song 2017-ben ismerkedett meg Thaiföldön, a Changeland című film forgatásán. A pletykák először akkor kaptak szárnyra kapcsolatukról, amikor a színésznő az Instagramjára posztolt Macaulay Culkinról képet. Ezután többször látták őket kézen fogva, illetve romantikus vacsora közben, ám mindketten próbálták a lehető legdiszkrétebben kezelni kapcsolatukat. Az interjúkban és közösségi oldalaikon azonban nem titkolták az egymás iránti érzelmeiket, nem tagadták a románcot.